Bing ads

Fra Google AdWords til Bing Ads – 7 Punkter Du Skal Være Opmærksom På

Bruger du Bing Annoncering?

Hvis du har bestemt dig for at importere dine AdWords kampagner direkte til Bing, så følg godt med.

1. Opdater Sporring / Tracking & Tags

 Selv om det virker oplagt er der mange som glemmer at ændre trackingen i Bing. For at ændre tracking i Bing skal du trykke på Conversion Tracking i venstre menu. Her kan du vælge mellem UET tag, tracking code og conversion goal (f.eks. en specificeret URL).

11

Tags:

Sandsynligheden for at de ny-importerede URL’er er tagget med AdWords specifikt UTM kode for tracking via Analytics, er stor. Hvis du ikke ændrer dette, vil dine Analytics resultater blive upræcise.

Når AdWords importeres til Bing, skaber UTM tags en upræcis opdatering i Analytics. For at undgå dette anbefales det at aktivere Auto-tagging i Bing. Auto-tagging lagrer egne tags og erstatter disse med eksisterende tags. Dette skaber fuld oversigt over aktiviteter i Bing, på Analytics kontoen.

Bing Tags vil se således ud:

– utm_source > bing
– utm_medium > cpc
– utm_term > søgeord
– utm_campaign > kampagnenavn

22

At aktivere Auto-tagging tager ikke mere end 30 sekunder:

Accounts & Billing > Edit account > Enable Auto-tagging > Add UTM tags and replace existing tags

33

 

 2. Tilpasse ”Time of Day Targeting” til Bing

I AdWords er tidszonerne basseret på hvad annoncøren vælger. Bing annoncer er basseret på placeringen af den enkelte person som ser annoncen. Det vil sige at hvis du indstiller en kampagne til mellem 09:00-17:00 bliver den vist i dette tidsrum både PST, EST og CST selvom dit mål kun var 09:00-17:00 EST. Dette kan være værdifuldt for konti som kører i forskellige tidszoner, da du slipper for manuelt at kalkulere forskelle mellem tidszoner.

44

Ekstra muligheder i Bing:

  • Forskellige kampagner kan have forskellige tidszoner
  • Det kan derfor være smart at opprette egne kampagner for de forskellige tidszoner. E.g. Brand UK, Brand US, Brand CH
  • Ad scheduling kan kontrolleres på både Kampagne og Ad Group level

3. Optimering af Bing annoncerne

71-tegns format:

I AdWords er der maks 25 tegn i overskriften og 35 i beskrivelseslinje 1 og 2 (totalt 60 tegn). Bings search-annoncer har en grænse på 71 tegn. Når AdWords bliver importeret til Bing, bliver beskrivelseslinje 1 og 2 sammensat, og du har derfor 11 ekstra tegn at gøre godt med.

Sitelink Extensions:

I AdWords skal alle Sitelinks have unikke URL’er. Her har Bing ingen restriktioner. Det vil sige, at hvis du har en landingsside der konverterer som en drøm, kan du bruge URL’en fra denne landingsside i flere forskellige sitelinks.

4. Budget i Bing Ads

Bing Ads har et minimum budget på kampagneniveau på ca. 48 DKK og et minimum søgeords-bud på ca 0.48 DKK. Bing giver dig mulighed for at vælge mellem Daily Accelerated, Daily Standard eller Monthly Campaign Budget. Klik på Bing annoncer vil med høj sandsynlighed blive billigere end AdWords. Derfor vil det være smart at sænke budgivningen efter en AdWords konto er importeret til Bing.

Husk også at være opmærksom på valutaen. Hvis du anvender euro på AdWords, ændres denne ikke automatisk til DKK i Bing. Det vil sige at et bud på 2 euro vil blive 2 DKK i Bing.

5. Bing Ads og negative søgeord

Bing støtter ikke negative søgeord i broad. Bing vil automatisk importere negative søgeord i broad som sætning (phrase match) så det er vigtigt at du gennmgår de negative søgeord efter import. Efter et par uger med annoncering, kan du også anvende Negative Keyword Conflict Report, for at sikre dig alle negative søgeord fungerer som ønsket.

55

6. Alternativ til Målretning

Når du importerer kampagner fra AdWords til Bing skal du sørge for at have de korrekte sprogindstillinger. Der vil ofte ske fejlmeldinger når AdWords kampagner importeres direkte fra AdWords, da Bing og AdWords ikke anvender identiske navne på byer, regioner og stater. Det kan derfor være smart at gennemgå disse fejlmeldinger for at sikre der målrettes mod de rigtige byer, regioner og stater. En god fremgangsmåde til dette er at lave en liste i Excel med alle fejlmeldinger: Se billedet nedenfor: ”Export all unresolved issues to a spreadsheet”.

 66

7. Link til klient (Tilføje en ny Bing konto)

For at tilføje en ny konto (klientkonto) i din nuværende Bing Ads konto skal der oprettes en ny konto for din kunde.

Log af din eksisterende bruger > opret en ny konto ved brug av f.eks. din kundes e-mail adresse > log ind på din nuværende bruger: under ”Accounts & Billing” trykker du på ”Link to client” > ”Client account number” findes ved at logge ind på den nye konto til kunden:

77

Log ind på din hovedkonto for at acceptere klientkontoen som du netop har linket til:

”Accounts & Billing” > ”Requests” > ”Approve”

 Når du har importeret dine AdWords kampagner til Bing, anbefales regelmæssig gennemgang af kontoen, for at sikre Bing annoncerne er up-to-date og at alle ændringer fungerer som de skal. Laver du ændringer i AdWords efter at du har importeret dine kampagner til Bing, kan du nemt opdatere Bing med de nye ændringer. Dette gøres via ”import from AdWords” knappen. Herefter følges instrukserne.

God fornøjelse!