AdWords annonceudvidelser

Opsætning og Optimering af Annonceudvidelser

Her finder du vores blogindlæg om annonceudvidelser i AdWords. Der lanceres løbende nye udvidelser, hvorfor det kan være svært at holde sig opdateret og vurdere hvilke der kan tilføre din forretning værdi. Vi dykker ned i de nyeste trends og produkter nedenfor, herunder websiteinfo og beskedudvidelser.
Ved at lave en unik strategi og arbejde systematisk med søgeord, annoncer, budgivning m.m. kan vi hjælpe dig med at fremme din forretning via Google AdWords.

 


Eksperter i AdWords Annonceudvidelser

Geniads er eksperter i AdWords og har erfaring fra mange forskellige brancher. Derfor kan vi give dig et kvalificeret bud på din AdWords-kontos tilstand eller kigge på dine muligheder med AdWords. Du kan også læse mere om vores tilgang til AdWords og hvordan vi kan hjælpe dig med AdWords under vores kompetencer og få et gratis AdWords-tjek. Hos Geniads analyserer vi altid grundigt dine kunders adfærd og interaktion med din hjemmeside. Dermed udvikler vi en skræddersyet online marketingstrategi.

adwords kompetencer AdWords tjek
 


Blogindlæg om Annonceudvidelser i AdWords

Beskedudvidelser – Få sms fra brugere direkte fra Google

Beskedudvidelser er nu tilgængelige i AdWords. Google har dermed begået endnu en udvidelse til Google Adwords. Denne gang er det nu blevet muligt for brugere at sende en sms til virksomheder direkte på deres mobil fra Google uden at skulle ind på hjemmesiden først.

Læs mere

Google AdWords - Annonceudvidelser med Websiteinfo

Websiteinfo – Øg Performance i Adwords med Annonceudvidelser

I dette indlæg får du en step-by-step guide, til hvordan du opsætter Annonceudvidelser med Websiteinfo.

Enhver seriøs AdWords-annoncør bør anvende annonceudvidelser i det omfang det giver mening for hjemmesiden og dens målgruppe. Udvidelser har den dejlige effekt, at de sørger for at dine annoncer fylder mere i Googles søgeresultater samtidig med, at udvidelserne også har en positiv effekt på din ad-rank (din position i søgeresultaterne). Dette skal ses i lyset af, at din position i Google afspejler både budgivning og annoncens kvalitetsresultat. Dette kvalitetsresultat kan bl.a. forbedres ved brug af udvidelser og dermed bidrage til lavere klikpriser. Derfor: brug annonceudvidelser!

Læs mere