Webshop i Sverige

Få Succes med din Webshop i Sverige

Hvordan får man succes med sin Webshop i Sverige? Selvom Sverige ligger tæt på Danmark geografisk skal man ikke lade sig narre. I vores daglige arbejde med online markedsføring og Google Adwords mærker vi store forskelle.
Ved at lave en skræddersyet strategi til det svenske marked og arbejde systematisk og intelligent med søgeord, annoncer, budgivning m.m. kan vi hjælpe dig med at få et højere investeringsafkast. Dette gælder bl.a. Search, Display, Remarketing og YouTube. Dertil rådgiver vi omkring online strategi generelt og hvordan du kan forbedre konverteringsraten på din hjemmeside.

 


Eksperter i AdWords til Webshop i Sverige

Gennem undersøgelser af markedet kan vi hjælpe vore kunder med at omstille sig til Sverige og svenske forbrugere – både i forhold til Google AdWords og online strategi generelt. Nedenfor har vi samlet en række blogindlæg af vores svenske medarbejder omkring emnet. Du kan læse mere om vores tilgang til Google AdWords under vores kompetencer eller få et gratis og uforpligtende AdWords-tjek.

adwords kompetencer AdWords tjek
 


Blogindlæg om Webshop i Sverige

Markedsføring i Sverige

3 Konkrete Tips til Markedsføring i Sverige

Vi har i artikelserien Webshop i Sverige undersøgt, hvordan svenske kunder adskiller sig fra danske kunder, når de handler online. Som en afrunding på serien, gennemgår vi i dette indlæg nogle konkrete tips og tricks til hvordan danske virksomheder kan markedsføre sig effektivt i Sverige.

Læs mere

Webshop Sverige

Webshop i Sverige: Optimér dine AdWords annoncer – del 4

Så er vi endelig nået til fjerde og sidste del af vores artikelserie om, hvordan du får succes med din webshop via AdWords i Sverige. Vi har tidligere kigget på optimering af hjemmesiden, købsprocessen og salgsapproachen. I dette indlæg lægges fokus på tilpasning af dine AdWords-annoncer.

Læs mere

Webshop Sverige

Webshop i Sverige: Tilpas salgsapproachen – del 3

Så er vi kommet till den tredje del af artikelserien om, hvordan du får succes med din webshop i Sverige. Hidtil har vi påvist, at svenske forbrugere er mere tryghedssøgende i deres færd på nettet end danske forbrugere. En længere researchfase gør, at det tager længere tid før et klik udmønter sig i en konvertering – til gengæld er svenskerne mere loyale når de har valgt en foretrukken webshop.

Læs mere

Webshop Sverige

Webshop i Sverige: Købsprocessen – del 2

I denne anden del vil vi prøve at finde ud af hvilke kulturelle og psykologiske faktorer, der kan forklare svenskernes søgen efter tryghed når de handler på nettet. Dertil vil vi kigge på, hvordan research-fasen ser ud for svenske forbrugere, og hvordan man som dansk webshop kan udnytte denne viden til at tiltrække svenske kunder inden for B2C såvel som B2B. Lad os starte med at kigge på hvad aktuel forskningen viser.

Læs mere

Webshop Sverige

Webshop i Sverige: Sådan får du succes – del 1

Hos Geniads har vi flere kunder, som også findes på det svenske marked. Dette kræver, at vi har et interkulturelt tankesæt og kan hjælpe vores kunder med at tilpasse deres markedsføring til de svenske kunder. For selvom Sverige geografisk ligger tæt på Danmark, skal man ikke lade sig narre. I det daglige arbejde mærker vi ofte, at de svenske online forbrugere, på visse områder, er lidt tungere at danse med end de danske forbrugere. Denne erfaring gør, at vi hos Geniads har fordybet os mere i emnet; Gennem undersøgelser af hvordan e-handlen egentlig ser ud i Sverige, vil vi kunne hjælpe vore kunder med at omstille sig til det svenske marked – både med Google Adwords og med markedsføring generelt. Kort sagt vil vi hjælpe vores kunder med at få succes med deres webshops i Sverige.

Læs mere