Gmail Ads – Nap Dine Konkurrenters Kunder!

Udnytter du Gmail ads? Annoncér direkte i dine potentielle kunders indbakke, og nap dine konkurrenters kunder!

 

Gmail Ads – Nap Dine Konkurrenters Kunder!

Stjæler du nok kunder fra dine konkurrenter? Vil du gerne stjæle flere? Så læs med her! I dag handler bloggen nemlig om Gmail Ads!

Gmail ads er en snedig bagvej til at ramme dine konkurrenters kunder. Med Gmail ads kan du nemlig markedsføre dig direkte overfor kunder som modtager mails fra dine konkurrenter, ved at placere dig i indbakken hos kunder der modtager mails fra et specifikt domæne – ja, også dine konkurrenters domæner!

Snedigt, hva? Ja! Vi synes i hvert fald det er ret sejt. Fordi ligesom med alt andet markedsføring i Google AdWords, er der gode muligheder for at strukturere dine annoncebudskaber, så de er ultra specifikke og relevante for modtageren.

 

Hvordan Adskiller Du Dig?

Det er et af de helt oplagte spørgsmål at stille, når det kommer til Gmail ads. Måske endnu bedre, hvorfor skal kunden vælge dig i stedet for konkurrenten? Når du markedsfører dig overfor dine konkurrenters kunder, kan du nemlig kommunikere det specifikke budskab som du mener, gør at de vil vælge dig i stedet for konkurrenten. Gode gamle blue/red ocean, som i dette tilfælde kan anvendes meget granulært, da du i stedet for at adskille dig fra konkurrenterne, kan kommunikere hvordan du adskiller dig fra den specifikke konkurrent. Det er jo helt vildt sejt!

Tip: Gmail ads er blot ét ud af mange muligheder du har for at booste din markedsføring. Er du i tvivl om du udnytter det fulde potentiale for AdWords, så Klik her & få et Gratis AdWords tjek!

 

Hjælp – Jeg kan ikke finde Kampagnetypen!

Det giver god mening, fordi det ligger ikke lige for næsen. Google har nemlig ikke oprettet denne kampagnetype (endnu? Kommer den?). I stedet skal du oprette en display kampagne, og heri skal du målrette mod en placering der hedder mail.google.com – så kører vi!

 

Tid til Målretning!

Når du har målrettet mod placeringen mail.google.com, er det tid til at ramme dine konkurrenter. Eller, det bestemmer du selv. Der er også andre muligheder! Her er en lille liste over muligheder (som vi håber bliver større):

  • Målretning mod E-mail lister (hov, det er jo også remarketing!)
  • Målretning mod kundematch baseret på E-mail lister
  • Søgeordsmålretning – indbakker der indeholder disse ord
  • Målretning mod domæner (indsættes som søgeord): domænenavn.com
  • …Og der var du heldig, du kan også ekskludere dig fra domæner!

 

ANALYSER!

Såfremt det hele bare spiller, skulle der gerne begynde at poppe et par tal frem i dine Gmail metrics. Dem vælger du under ”Kolonner”:

Gmail Ads Metrics i AdWords

Gmail ads kan godt være en mølle der skal køres i gang. Selve annoncerne kan godt være salgsmindet, men du skal være opmærksom på at der er tale om en højere grad af push-markedsføring, end pull-markedsføring, som du kender fra Search. Derudover kan det faktum at, eksempelvis, dine konkurrenters mail, befinder sig i indbakken, betyde at de har købt noget hos dine konkurrenter for nylig, og derfor ikke mangler dit produkt nu og her. Det vi gerne vil, er at få dem til at vælge os næste gang de skal købe. Derfor kan det betale sig at overveje købscyklus i markedet. Sagt på en anden måde, hvis ikke din Gmail markedsføring sparker røv fra dag 1, kan det godt være den kommer til at virke bedre senere – overtal og forfør dine konkurrenters kunder!

 

Hvad koster det?

Det bestemmer du helt selv! Fordi du sætter jo budgetterne, og du er faktisk allerede godt på vej med en tussebasse pr. måned, afhængig af konkurrenternes størrelse. Der betales pr. klik på mailen, og ikke på klik til siden. Alle klik der skaber tal på dine Gmail metrics er faktisk gratis. Det er simpelthen kun prisen for at få åbnet en mail du betaler, og den er billig! For nogle af vores kunder betaler vi helt ned til 40 øre for at få åbnet en mail og vist vores budskab. Til den pris er det muligt at vise sig for mange mennesker, som kan være relevante at få konverteret fra dine konkurrenter til dig selv.

 

Som Altid!

Se nu at få det gjort, hvis det giver mening for din forretning. Der er ikke noget mere dejligt, end at udnytte det potentiale AdWords giver os og se graferne stikker i vejret. Har du nogle spørgsmål, ved du Hvor du kan fange os!

 

God fornøjelse!