skags adwords

SKAGS – Bruger Dit AdWords Bureau den Rette Kampagnestruktur?

Jeg dropper den formelle introduktion og viser dig et par SKAGS grafer:

SKAGS
SKAGS

SKAGS

… Tænker graferne taler for sig selv, og det er vel ret tydeligt hvornår der er sket en fornem ændring i kontoen :)

Derfor: SKAGS virker. Hvis dit bureau ikke arbejder med SKAGS, vil jeg på det kraftigste anbefale at du beder dem gøre det. De resultater vi har leveret til vores kunder har været vilde! Derfor har vi valgt at dele denne tilgang med dig, så du forhåbentlig også kan vækste.

 

Hvad er SKAGS egentlig?

SKAGS står for Single Keyword Ad Groups, og helt rigtigt! Det er simpelthen bare annoncegrupper med et enkelt søgeord! … Ganske enkelt!

 

Hvorfor er det så pokkers effektivt?

Hvis du har arbejdet med AdWords før, ved du også hvor vigtigt det er med et højt Kvalitetsresultat. Det giver dig både billigere CPC og højere eksponeringsandel. Ved kun at have ét søgeord pr. annoncegruppe er det muligt at sikre den størst mulige sammenhæng mellem Søgeord, Annoncegruppe og Annonce. Derudover kan du tilpasse dine overskrifter så de har størst mulig sammenhæng med søgningen, hvilket er med til at give dig en højere CTR. Alt dette er faktorer der er med til at give dig et højt Kvalitetsresultat. Kort sagt giver SKAGS dig en højere Quality Score, en øget CTR, en lavere CPC og en højere eksponeringsandel – og det vil du jo gerne have :)

”OK! Det lyder godt, men er det ikke mega bøvlet og tidskrævende at oprette og administrere?” – tænker du nok. ”Nej” – er svaret.

Årsagen til at det ikke er bøvlet at oprette er ganske enkelt at det er muligt at hente lister med søgeord der har konverteret, og lave disse søgeord om til annoncegrupper med meget få klik, og efterfølgende tilpasse overskrifterne så de passer med annoncegrupperne, enten med Dynamic Keyword Insertion eller Formula Words.

Tip: Spørg dit AdWords bureau om de bruger Formula Words! Hvis ikke de gør det vil jeg på det kraftigste bede dig, bede dem om at gøre det. Alt andet er spild af tid og dine konsulentudgifter. Derudover vidner det om at det er på tide at skifte AdWords Bureau.

Årsagen til det ikke er mere tidskrævende at administrere, er at det i forvejen er vigtigt at have et stort fokus på søgeord, og sørge for at passe og pleje søgeord så godt som muligt. Her er det er vigtigt at arbejde med automatisering, filtre og scripts, for at optimere og effektivere processer. Det er faktisk det samme der skal gøres her – bare på annoncegruppe niveau!

I vores forbedrede Search 2.0 Setup har vi i opdelt kampagner i BMM og Exact. Dette giver os mulighed for at allokere budgetter der hvor vores kunder VIRKELIG tjener penge, samtidig med at vi holder øjnene åbne for nye muligheder i markedet der kan vækste deres AdWords forretning. Dette setup tillader os, sammen med SKAGS, at skabe nye annoncegrupper som får de mest optimale forhold i Google AdWords.

Har du ikke allerede kigget på SKAGS i din AdWords konto? Så er det bare med at komme i gang!

Hvis du også vil have vækstet din forretning er du meget velkommen til at kontakte mig – eller udfylde formularen, så vi kan give dig et Gratis AdWords Tjek samt et gratis & uforpligtende tilbud på håndtering af din AdWords konto.

God fornøjelse!

3 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Læs mere om Search 2.0 og kampagnestruktur i vores blogindlæg om SKAGs. […]

  2. […] Læs mere om Search 2.0 og kampagnestruktur i vores blogindlæg om SKAGs. […]

  3. […] er bygget op omkring Single Product Ad Groups (SPAGs) – begrebet er inspireret af vores SKAGs kampagnestruktur for Search – som indebærer en kampagne med én annoncegruppe for hvert produkt. Opsætningen kalder vi […]

Kommentarer er lukkede.