AdWords Sverige

Få Hjælp til Google AdWords i Sverige

AdWords i Sverige er ofte en stor udfordring for danske virksomheder. I vores daglige arbejde med online markedsføring og Google AdWords mærker vi store forskelle mellem Danmark og Sverige – og springet er ofte større end de fleste regner med. Nedenfor har vi samlet en række blogindlæg om emnet. Vi sidder klar til at hjælpe din virksomhed med at indtage det svenske marked.
Geniads er Premier Google Partner, hvilket betyder at vores team har bestået en række eksaminer hos Google. Dertil vurderer Google vores løsninger til at være mere end tilfredsstillende. Ved at lægge den rette strategi i fællesskab kan vi hjælpe dig og din forretning med at få vækst i Sverige.


Eksperter i AdWords Markedsføring i Sverige

AdWords opsætning er en hurtig og effektiv måde at øge din synlighed i Google. Nedenfor kan du læse vores blogindlæg om online markedsføring og AdWords i Sverige. Vi dykker bl.a. ned i optimering af den svenske hjemmeside, salgsapproach, m.m. Læs mere om Geniads via knapperne herunder:

adwords kompetencer AdWords tjek


Blogindlæg om AdWords i Sverige

Læs seneste nyt fra bloggen her:

Indlæg

Markedsføring i Sverige

3 Konkrete Tips til Markedsføring i Sverige

Vi har i artikelserien Webshop i Sverige undersøgt, hvordan svenske kunder adskiller sig fra danske kunder, når de handler online. Som en afrunding på serien, gennemgår vi i dette indlæg nogle konkrete tips og tricks til hvordan danske virksomheder kan markedsføre sig effektivt i Sverige.

Læs mere

Webshop Sverige

Webshop i Sverige: Optimér dine AdWords annoncer – del 4

Så er vi endelig nået til fjerde og sidste del af vores artikelserie om, hvordan du får succes med din webshop via AdWords i Sverige. Vi har tidligere kigget på optimering af hjemmesiden, købsprocessen og salgsapproachen. I dette indlæg lægges fokus på tilpasning af dine AdWords-annoncer.

Læs mere

Webshop Sverige

Webshop i Sverige: Tilpas salgsapproachen – del 3

Så er vi kommet till den tredje del af artikelserien om, hvordan du får succes med din webshop i Sverige. Hidtil har vi påvist, at svenske forbrugere er mere tryghedssøgende i deres færd på nettet end danske forbrugere. En længere researchfase gør, at det tager længere tid før et klik udmønter sig i en konvertering – til gengæld er svenskerne mere loyale når de har valgt en foretrukken webshop.

Læs mere

Webshop Sverige

Webshop i Sverige: Købsprocessen – del 2

I denne anden del vil vi prøve at finde ud af hvilke kulturelle og psykologiske faktorer, der kan forklare svenskernes søgen efter tryghed når de handler på nettet. Dertil vil vi kigge på, hvordan research-fasen ser ud for svenske forbrugere, og hvordan man som dansk webshop kan udnytte denne viden til at tiltrække svenske kunder inden for B2C såvel som B2B. Lad os starte med at kigge på hvad aktuel forskningen viser.

Læs mere

Webshop Sverige

Webshop i Sverige: Sådan får du succes – del 1

Hos Geniads har vi flere kunder, som også findes på det svenske marked. Dette kræver, at vi har et interkulturelt tankesæt og kan hjælpe vores kunder med at tilpasse deres markedsføring til de svenske kunder. For selvom Sverige geografisk ligger tæt på Danmark, skal man ikke lade sig narre. I det daglige arbejde mærker vi ofte, at de svenske online forbrugere, på visse områder, er lidt tungere at danse med end de danske forbrugere. Denne erfaring gør, at vi hos Geniads har fordybet os mere i emnet; Gennem undersøgelser af hvordan e-handlen egentlig ser ud i Sverige, vil vi kunne hjælpe vore kunder med at omstille sig til det svenske marked – både med Google Adwords og med markedsføring generelt. Kort sagt vil vi hjælpe vores kunder med at få succes med deres webshops i Sverige.

Læs mere