AdWords Bing Ads

Opsætning og Optimering af Bing Ads

Her på siden gennemgår vi opsætning og optimering af Bing Ads. Vi dykker ned i en række punkter som du skal være opmærksom på når du opsætter kampagner i Bing. Ligesom i AdWords bliver der løbende lanceret nye funktioner, hvorfor det kan være svært at holde sig up-to-date. Vi hjælper dig med dette i vores blogindlæg her på siden.
Geniads er et certificeret AdWords bureau, hvilket betyder at vi har bestået en række eksaminer hos Google og vores kundehåndtering vurderes til at være mere end tilfredsstillende.


Eksperter i markedsføring via søgemaskiner

Ved at lægge den rette strategi i fællesskab og arbejde intelligent og systematisk med søgeord, annoncer, budstrategier m.m. kan vi hjælpe dig og din forretning med at få vækst med Bing Ads. Vi giver dig indsigt i Best Practice hos Geniads i vores blogindlæg. Du kan også læse mere om vores tilgang og hvordan vi kan hjælpe dig med Bing og Google AdWords via knapperne:

adwords kompetencer AdWords tjek


Blogindlæg om Bing Annoncering

Indlæg

Bing ads

Fra Google AdWords til Bing Ads – 7 Punkter Du Skal Være Opmærksom På

Bruger du Bing Annoncering?

Hvis du har bestemt dig for at importere dine AdWords kampagner direkte til Bing, så følg godt med.

Læs mere

Bing annoncering

Bing Annoncering – Kom Nemt i gang

Bing Annoncering. Annoncér med Bing Ads. Importer Dine Kampagner Direkte fra Google Adwords

Ligesom med AdWords, kan Bing være en god forretning når du skal skaffe flere kunder. Bing benyttes i 87% af tilfældende gennem Internet Explorer. Selvom Google AdWords er den absolut største aktør i PPC-annoncering, kan der være flere gode årsager til at importere dine Google AdWords kampagner til Bing, for at skaffe flere kunder. Du kan nemt, enkelt og hurtigt importere dine Google AdWords kampagner til Bing Ads og nå ud til endnu flere kunder. Dette blogindlæg gennemgår hvordan du opretter en Bing Ads konto, importerer kampagner direkte fra Google AdWords, samt hvordan du tilføjer betalingsmetode.

Læs mere