AdWords udvidede tekstannoncer

Udvidede Tekstannoncer i Google AdWords

Her finder du vores blogindlæg om udvidede tekstannoncer i AdWords. Det nye annonceformat blev lanceret i 2016 og indebære en lang række nye muligheder. Vi gennemgår selve opsætningen af det nye annonceformat og undersøger hvordan de kan påvirke din forretning.
Ved at lægge den rigtige strategi i fællesskab og arbejde systematisk og intelligent med søgeord, annoncer, budstrategier m.m. kan vi hjælpe dig og din forretning med at få mest muligt ud af AdWords.


Eksperter i Google AdWords

AdWords opsætning er en hurtig og effektiv måde at øge din synlighed i Google. Vores serviceudbud dækker Search, Shopping, Display, Remarketing, og YouTube. Som du kan læse i vores blogindlæg lancerer Google løbende nye funktioner og det kan være svært at holde sig opdateret. Geniads-teamet sidder klar bag skærmen til at hjælpe dig. I vores blogindlæg får du indsigt i best practice hos Geniads. Dertil kan du læse mere om os og hvordan vi kan hjælpe med AdWords.

adwords kompetencer AdWords tjek


Blogindlæg om Udvidede Tekstannoncer

Læs seneste nyt fra bloggen her:

Indlæg

Guide til Udvidede Tekstannoncer

Udvidede Tekstannoncer – Vi Hjælper Dig med Overgangen

Denne guide til udvidede tekstannoncer hjælper dig til en hurtig og nem oovergang. Som du nok allerede har læst på vores blog, har Google AdWords rullet den største ændring ud, i deres 15 år lange historie. Fra d. 31/01/2017 er det ikke længere muligt at oprette eller redigere Tekstannoncer. Det kan virke som en uoverskuelig mundfuld at skulle oprette udvidede tekstannoncer, men bare rolig – vi har fundet en effektiv løsning til at hjælpe dig igennem overgangen, og vi deler den gerne med dig.

Læs mere

udvidede tekstannoncer

Udvidede tekstannoncer er nu live i AdWords – Hvad betyder det for dig?

Året 2016 har budt på en række større ændringer i Googles annonceformat. I februar blev de betalte annoncer i højre side af søgeresultaterne fjernet, og nu lanceres de udvidede tekstannoncer, hvilket Google selv kalder for den største ændring i AdWords’ 15 år lange historie.

Læs mere