Sådan tjener du penge via Google AdSense

Få et unikt indblik i Google AdSense fra en annoncørs perspektiv. Det er ikke hver dag, at annoncører hjælper med at guide til, hvordan du presser flere annoncekroner ud af vores marketingbudget på netop dit website. Samspillet mellem annoncører og websites med AdSense er gensidigt vigtigt – især med niche websites, som henvender sig til en fokuseret målgruppe.

Læs mere

Optimering af enhedsjusteringer og kampagner i Google Ads | Udfordre status quo – Del 3 af 3

Enheder og kampagneeksperimenter er oplagte områder at optimere på via Google Ads. Med disse kan du komme i mål med at fokusere på de brugere, som er mest værdifulde for dig, og skære brugere fra som er en dårlig forretning. 

Læs mere

Vigtig meddelelse: Nye ændringer i Merchant Center produktdata specifikationer

Google har netop meldt ud, at der pr. 1. september laves ændringer i kravene til forskellige produktdata.
Ændringerne skal være med til at forbedre de produktdata og informationer, der sendes ind til Merchant Centeret og derefter ud til brugerne på søgemaskinen. Jo mere og præcis information vi giver søgemaskinen, jo oftere vises vores produkter og jo bedre kan maskinen finde de mest relevante produkter frem i specifikke søgninger.

Læs mere

Optimering af udvidelser i Google Ads | Udfordre status quo – Del 2 af 3

Dette indlæg er anden del af serien ”udfordre status quo”. Hvis du ikke har læst første del, kan du læse det her: (Del 1 af 3: A/B split-testing af annoncer i Google Ads). I denne omgang vil vi fortsat tage udgangspunkt i Search-delen af Google Ads med fokus på splittests af annonceudvidelser. At udfordre status quo er en vigtig del af et solidt Google Ads Setup. Hvis nye tiltag ikke bliver afprøvet, kan performance stagnere og i værste tilfælde kan kontoen bevæge sig i den forkerte retning. 

Læs mere

Udfordre status quo – Del 1 af 3: A/B split-testing af annoncer i Google Ads

Her er første del af en trepartsserie af blogindlæg, med tips og tricks til at presse mere ud af dit Search-setup. De første to blogindlæg vil omhandle områder, hvor du let kan teste og optimere din markedsføring via Google Ads. Det sidste blogindlæg vil omhandle mere avancerede muligheder. I denne omgang vil vi tage udgangspunkt i første del af de lette tests. Vel er de lette, og skriger umiddelbart ikke på difference-makers, men virkeligheden er, at selv de mindste ændringer kan gøre en kæmpe forskel – på godt og ondt. 

Læs mere

Øg volumen med In-Market Audiences for Search Ads

For et års tid siden blev det muligt at målrette sine Google Ads Search Ads mod købeklare kunder, der allerede befinder sig i markedet for en bestemt ydelse/produkt. Vi har testet det på tværs af rigtige mange kunder og brancher, og det virker.

Læs mere

Sådan får du mere og bedre data i Google Analytics

Det kan være overvældende at kigge i en Google Analytics konto. Der er utrolig meget man kan tage fat i. Vi har derfor samlet et par basale og nogle lidt mere avancerede øvelser som man relativt simpelt kan løbe igennem så man kommer godt i gang.

Mulighederne med Google Analytics er rige og man kan gå i dybden med en masse forskellige analyser, så følgende punkter skal man på ingen måde lade sig begrænse af.

Læs mere

gennemsnitlig position

Gennemsnitlig position udfases i Google Ads

I løbet af 2019 udfaser Google gennemsnitlig position som metric i Google Ads. Derfor skal du fremadrettet bruge impression share metrics (eksponeringsandel) for at se din position på Google.

Læs mere

Google Ads transaktioner

Google Ads Faktura – Sådan finder du dine fakturaer

Det sker ikke så sjældent, at vi får spørgsmålet: ”hvordan finder jeg mine Google Adwords fakturaer til regnskabet”? Det er heldigvis ikke så kompliceret, men det hjælper bestemt, at man ved hvor man skal lede. Hermed en nem og illustrativ guide til at finde fakturaer i Google Ads interfacet.

Læs mere

Academy for Ads

Google Ads Certificering – Intro til Academy for Ads

Er du nysgerrig på hvordan du kan bruge Academy for Ads til at tilegne dig viden om Google annoncering? Læs med og få tips til at navigere igennem certificeringen.

Læs mere