Google Shopping

Google Shopping – Opsætning og Optimering

På denne side har vi samlet vores blogindlæg om opsætning og optimering af Google Shopping. Du kan bl.a. læse om opsætning af dit produktfeed i Google Merchant Center og optimering af dine Shopping kampagner i Google AdWords. Geniads udvikler løbende nye metoder og redskaber til optimering af budgivning og negative søgeord for Shopping annoncer. Læs mere herom nedenfor.

Et samarbejde med Geniads omkring Shopping eller andre AdWords produkter er et kontinuerligt samarbejde om skabelsen af målbare succeskriterier. I vores arbejde med data kigger vi altid efter nye muligheder og tiltag, der kan skabe vækst for netop din forretning. Derfor laver vi altid en strategi, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.


Eksperter i Google Shopping

Geniads-teamet er eksperter i Google Shopping og har erfaring fra mange forskellige webshops – store som små. Derfor kan vi give dig et kvalificeret bud på kvaliteten af dit produktfeed og dine Shopping kampagners tilstand eller lave en analyse af hele din AdWords-konto. Hvis du er helt ny i gamet kigger vi gerne på dine muligheder og hjælper med opsætningen af feedet og løbende optimering af dine kampagner i AdWords. Du kan få mere at vide om vores tilgang til Google AdWords her på siden ved brug af knapperne herunder:

adwords kompetencer        AdWords tjek


Blogindlæg om Google Shopping

shopping optimering

Konverteringer i Google Ads: 14 Typiske Tracking Fejl

Konverteringssporing eller tracking bør være i centrum for din online markedsføring og Google Ads kampagner. Rigtig mange snakker om vigtigheden af data, men alligevel ser vi alt for ofte, at tracking mangler eller er forkert opsat i Google Ads og Analytics. Læs mere

Comparison Shopping Service: Spar 20-40% af dit forbrug på Google Shopping!?

De fleste har nok læst overskrifter såsom “Google får rekordstor EU-bøde” og “Vestager straffer Google med milliardbøde”. Baggrunden for sidste års bøde på 18 milliarder kroner er, at Google Shopping er blevet favoriseret på Google’s søgemaskine ift. andre prissammenligningstjenester og har dermed brudt EU’s konkurrenceregler. For at leve op til reglerne og fortsat have lov til at køre Shopping annoncer i EU har Google i 2018 givet andre prisportaler adgang til Google Shopping.

Læs mere

Merchant Center produkt idéer

Google Merchant Center: Få produkt idéer og sammenlign konkurrenter

”Hvilke produkter skal jeg købe ind til min webshop?” og ”Hvad er en konkurrencedygtig pris” er spørgsmål som de fleste forhandlere gerne vil kende svaret på. Et nyt værktøj kaldet ”produktforslag” i Google Merchant Center kan give dig produkt idéer og dermed konkret inspiration til udvidelse af din produktportefølje.

Læs mere

Google Shopping

Google Shopping – Del 2/2: Effektiv Opsætning og Optimering i AdWords

Det er en udbredt misforståelse at Shopping-kampagner bare skal oprettes og passe sig selv i AdWords. Der findes nemlig et hav af optimeringsmuligheder, hvis du vælger en opsætning, hvor budgivning og negative søgeord kan tilpasses for hvert produkt. På denne måde opnår du markant større kontrol med hvornår dine produkter vises i Shopping-resultaterne – og kombineret med løbende optimering betyder det, at du får langt mere ud af din investering i Google Shopping.

Hos Geniads har vi specialiseret os i Google Shopping og i dette blogindlæg gennemgås tankerne bag vores tilgang.

Læs mere

Google Shopping

Google Shopping – Del 1/2: Oprettelse af Produktfeed og Merchant Center

Velkommen til denne artikelserie om Google Shopping. Shopping annoncer indeholder et kæmpe potentiale for at øge omsætningen for din webshop og det er formentlig den markedsføringsform i Google AdWords, der oplever mest vækst i øjeblikket. I takt med at flere annoncører får øjne op for dette potentiale tiltager konkurrencen og klikpriserne. Højere klikpriser betyder, at mange oplever dårligere investeringsafkast i form af en faldende ROAS og stigende CPA. Derfor er det vigtigt, at du har en gennemtænkt strategi og løbende optimerer dine Shopping-kampagner.

Læs mere