Firtal Consult bliver til GeniAds

Det er os en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til Geniads! En virksomhed hvis mål er at sætte kunden i fokus og skabe mest mulig værdi for den enkelte gennem annoncering via Google Adwords.

Her vil vi gerne starte med at give et indblik i, hvordan Jesper Balleby Hansen (Stifter, Partner, Direktør og Specialist i Adwords annoncering) blev introduceret til mediet Google Adwords og hvad der har gjort, at vi nu kan byde indenfor hos GeniAds. Velkommen til!

TUREN HERTIL

En halvering af virksomhedens udgifter

Jespers historik med betalt annoncering startede tilbage i 2009 hos Rambøll Management Consulting – Attractor – hvor en af opgaverne i marketing-afdelingen var at skabe forståelse for Adwords og implementere det som en fast del af Attractors forretning. Efter kort tids arbejde med denne form for annoncering fik Jesper blod på tanden – specielt fordi ideen om at kunne måle alting stod i stærk kontrast til de generelle marketingbøger, der blev terpet på Aarhus School of Business and Social science udenfor arbejdstiden. Da Jesper efter kort tids arbejde halverede virksomhedens udgifter til online annoncering og bibeholdt effekten var han hooked.

 

Èn af Danmarks største Search-bureauer

De gode resultater og den stigende nysgerrighed førte efter færdiggjort kandidatuddannelse i Strategisk Virksomhedskommunikation til, at Jesper i april 2011 blev tilbudt ansættelse i den københavnsk-placerede virksomhed, GroupM Search, som i dag er én af Danmarks største Search virksomheder med 25 ansatte.

Efter 8 måneders ansættelse fik Jesper ansvaret som Head of Search for den del af forretningen der servicerede mediebureauerne MediaCom og Mediabroker, som samlet er én af landets største mediebureauer. Jesper har således tidligere arbejdet med og været Adwords-ansvarlig for en bred portefølje af kunder fra små- og mellemstore virksomheder til store nationale og internationale kunder. Blot et lille udpluk af de kunder Jesper har arbejdet med hos Group M, viser hvordan Adwords kan tilpasses og skabe resultater for alle former for virksomheder og markeder:

Ase, Comwell, Danske Bank, Fitness World, Husqvarna, Lalandia, Legoland, Louis Nielsen, Nikon, Shell, Storebælt, Telmore, Volkswagen, Yousee, mv.

 

Ny luft under vingene

Med udgangspunkt i ønsket om at komme endnu tættere på kunderne i hverdagen og et tilbagevendende ønske om at starte egen virksomhed, stiftede Jesper i Marts 2013 virksomheden Firtal Consult sammen med ejerne af Firtal Group (Jesper Hvejsel og Mikkel Harken Salling – Ejere af Made4men.dk, Menscare.dk, Helsebixen.dk mv.).

Siden opstarten af Firtal Consult har Jesper formået at opbygge en stabil og transparent arbejdsplads, hvor fokus netop er på at skabe et tæt og ærligt samarbejde med kunderne – En arbejdsplads hvor medarbejderne og kunderne i fællesskab skaber resultaterne og nysgerrigt diskuterer, hvorledes næste skridt yderligere skaber vækst og fremgang.

Dette er først og fremmest muligt, fordi Jesper er drevet af en lyst til at levere et kvalitetsprodukt, som på samme tid giver kunderne mulighed for at forstå og være en del af processen i en branche, hvor tingene ikke altid er nemt gennemskuelige. Vores erfaringer viser dog også tydeligt, at inddragelsen af kunderne skaber et endnu stærkere fundament for at opnå succes med Adwords annoncering. Vores kunder kender deres forretning til fingerspidserne; vi har redskaberne til effektivt at benytte denne viden; kort sagt – vi er dybt afhængige af et godt samarbejde.

 

Den individuelle kunde i fokus

Med dette som sit grundlag har Firtal Consult fået opbygget en spændende portfolio af kunder – både store som små, internationale som nationale, som befinder sig på alt fra yderst komplekse- til forholdsvis simple markeder. Fælles for dem alle er dog, at håndteringen af deres adwords kontier er helt  individuelle. Ingen virksomhed, hjemmeside, marked eller målgruppe er ens. Derfor bør håndteringen selvfølgelig også være derefter – tilpasset den enkelte kunde.

Med 17 fremgangsrige og spændende måneder på bagen, er det derfor en fornøjelse at kunne omdøbe Firtal Consult til GeniAds – et træk som netop repræsenterer vores ønske om at skabe gennemsigtighed og bedre gennemsigtighed i forhold til hvad det drejer sig om, nemlig at producere Geni-ads!

VELKOMMEN til GeniAds