formula words

Formula Words gør Adwords opsætning effektivt

Formula Words er en smart funktion i Adwords som giver dig mulighed for at spare meget tid. Tid er noget vi enten mangler eller har, men vi kan alle blive enige om, at det er bedst at have tid. I dette blogindlæg viser vi en overset funktion i Adwords Editoren, der kan spare dig for masser af tid. Hvis du er ligeså nørdet som os, vil du få kuldegysninger, når du prøver det første gang. Det virker, og det er fedt.

Du har lavet en kampagne med en 20 forskellige annoncegrupper. Hver annoncegruppe har 6 forskellige annoncer. Det eneste de 6 annoncer har tilfælles er overskriften. Skal du så virkelig til at lave 20 forskellige overskrifter manuelt og helt fra bunden? – Ikke længere!

Formula Words er en funktion mange Adwords annoncører overser, og det ligger lige for hånden. Nu kan du ændre alle overskrifter på en gang til din ønskede overskrift.

Sådan virker Formula Words

Du administrerer en webshop der sælger cykler, og har følgende kampagner: Mountainbike, Citybike og BMX. Hver kampagne indeholder forskellige følgende annoncegruppe:

Mountainbike: Cube, Scott og Cannondale

Citybike: Centurion og Batavus

BMX: KMC, Eclat og Salt

Nu vil du gerne lave en individuel overskrift til hver annoncegruppe og du vil gerne lave det til dem alle på én gang. Du vil gerne have at overskriften eksempelvis er ”Køb Bedste Cannondale Her” Du gør følgende:

 1. Stil dig på de 3 kampagner i editorens venstre side, under ”Kampagner”
 2. Stil dig på ”Annoncer og Udvidelser” og ”Tekstannoncer”
 3. Marker alle annoncerne og ændre overskriften for dem alle til, eksempelvis ”X”
 4. Find Søg og Erstat Værktøjet frem
 5. Under Udfør Handling i, vælges ”Overskrift”
 6. I ”Find denne tekst” vælges ”X”
 7. I ”Erstat Med” Skrives ”Køb Bedste [adgroup] Her”:
  Untitled
 8. Du trykker ”Erstat”

Nu vil alle annoncer have det tilhørende Annoncegruppenavn hvor teksten ”[adgroup]” blev indsat og den resterende/omringende tekst vil være ”Køb Bedste” og ”Her”.

Med denne funktion sikrer du dig at dit Annoncegruppenavn og dermed (forhåbentlig) også dit primære søgeord i Annoncegruppen, indgår i overskriften, som den potentielle kunde skal se.

Nu er det din tur til at lege løs i editoren! Der er masser af funktioner med ”Formula Words”, du skal bare lære at bygge dine kampagner op så de kan bruges.

Liste over Formula Words

[account] – Account name
[campaign] – Campaign name
[adgroup] – Ad group name
[keyword] – Keyword text
[headline] – Ad headline
[description1] – Ad description line 1
[description2] – Ad description line 2
[displayUrl] – Display URL text
[destinationUrl] – Destination URL text
[negativeKeywordSite] – Negative keyword or site
[field] – Any field that’s editable on the selected tab

3 replies

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Hvis du vil læse mere om, hvordan man bruger Formula Words, har vi skrevet et dybdegående blogindlæg om det her. https://geniads.com/formula-words-goer-dit-arbejde-effektivt/ […]

 2. […] Årsagen til at det ikke er bøvlet at oprette er ganske enkelt at det er muligt at hente lister med søgeord der har konverteret, og lave disse søgeord om til annoncegrupper med meget få klik, og efterfølgende tilpasse overskrifterne så de passer med annoncegrupperne, enten med Dynamic Keyword Insertion eller Formula Words. […]

 3. […] Hvis du har mange annoncer der skal ændres, anbefaler vi at du tager et kig på vores indlæg om Formula Words – det vil helt sikkert være dig […]

Kommentarer er lukkede.