Academy for Ads

Google Ads Certificering – Intro til Academy for Ads

Er du nysgerrig på hvordan du kan bruge Academy for Ads til at tilegne dig viden om Google annoncering? Læs med og få tips til at navigere igennem certificeringen.

Hvad er Academy for Ads?

Academy for Ads er et træningsprogram af Google, som tilbyder diverse online kurser med henblik på at styrke dine færdigheder i annoncering på Google. Din viden bliver testet, og afhængig af hvilke kurser du vælger kan du blive Google Ads certificeret.

Mulighederne i Academy for Ads

Når du har oprettet en Academy for Ads konto, har du forskellige muligheder i menuen til venstre. Det er særdeles browse funktionen, der er interessant. Her kan du finde de mange online kurser der er tilgængelige. Du kan certificere dig og opnå ‘awards’ inden for forskellige områder såsom webudvikling, YouTube annoncering, Google Analytics samt digitale markedsførings koncepter i en bred forstand. For at opnå Google Ads certificering skal du dog bestå eksamen i Google Ads Fundamentals samt et af følgende kurser: Google Ads Search, Google Ads Display, Google Ads Mobile, Google Ads Video, Google Ads Shopping.

De 10 overordnede kategorier i Academy for Ads

Inde i browse funktionen kan du se de forskellige kurser kategoriseret i emner. Du kan ændre tilstanden fra ‘topics’ til ‘all activities’. Her finder du bl.a. Google Ads Fundamentals. Dine certificeringer og awards kan ses på din profil, og certificeringen varer i 1 år. Du skal derfor holde din viden opdateret. I den forbindelse kan du gå ind i plan funktionen i menuen og tilføje emner til din plan for dit læringsforløb og dermed danne dig et overblik.

Ovenstående er en beskrivelse af en individuel certificering. Læs mere om certificering af din virksomhed med Google’s Partner badge her

Forhold dig kritisk og nytænkende!

Når dette er sagt er det vigtigt fortsat at være kritisk, selvom man har en Google Ads certificering. Dette skyldes, at prøvens spørgsmål samt svar kan være subjektive og kan være præget af Google’s bias. Altså kan de korrekte svar i prøven være ensidige og læne sig mod, hvad der ville være fordelagtigt for Google’s profit fremfor din konto. Derfor bør man ikke være bange for at teste ting af på kontoen og lade data tale for sig selv, hvilket er en vigtig øvelse hos Geniads.

Får din virksomhed det optimale ud af Google AdWords? Få et gratis og uforpligtende Google Ads tjek fra en af vores eksperter.

God fornøjelse!