Google Countdown

Google Countdown – Ny funktion i Adwords

Google Countdown funktionen i Adwords kan gøre søgende opmærksom på vigtige tidsfrister såsom deadlines for tilmelding, lancering af nye produkter eller tidsbegrænsede tilbud / promoveringer.

Opsætning af nedtælling i Adwords er nu blevet væsentligt nemmere med ny Google countdown funktion.

Sådan virker den

Når du indtaster {= i en annoncetekst i AdWords’ web interface fremkommer et vindue, hvor du kan indsætte den dato og klokkeslæt som der tælles ned til og antal dage til nedtællingens slutdato. Tidszonen er automatisk opsat til annonceseerens, men kan ændres til Google kontoens tidszone.

CountdownBlured

Derfor skal du gøre det

– Det er virkelig nemt at sætte op
– Countdown opfordrer til handling hos brugeren
– Annoncen bliver ”aktiv” da den får en dynamisk funktion
– CTR vil stige da det giver en tydelig tidsbegrænset call to action
– Du har fuld kontrol over, at tilbud og promoveringer ikke går over tid.

Dette er en stor forbedring i forhold til at skulle indtaste hele rækkefølgen manuelt og langt nemmere end det tidligere har været at styre dette. Så er der noget der skal tælles ned til er der nu ingen undskyldning for ikke at gøre dine annoncer ”aktive” og 100% opdaterede.

Jesper Balleby Hansen

Ekspert i Google Adwords med over 8 års erfaring i branchen. Brænder for at skabe gode resultater med online annoncering og at stå for et ærligt og gennemsigtigt samarbejde med virksomhedens kunder.
Har bl.a. arbejdet med og haft ansvaret for Google Adwords for følgende virksomheder: Alm. Brand, ASE, Danske Bank, Helsebixen.dk, Husquarna, IDEmøbler, IKEA, ILVA, Legoland, Louis Nielsen, Mash, Telmore, Volkswagen & Yousee.
Kontakt mig på Jesper@geniads.com
Jesper Balleby Hansen
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *