Promotion Extensions

Fremhæv Dine Tilbud med Promotion Extensions i Google AdWords

Google har lanceret promotion extensions – også kaldet promoveringsudvidelser – som en ny udvidelse til dine AdWords tilbudsannoncer. Læs med og få kendskab til de nye muligheder med promotion extensions.

Hvad er promotion extensions?

Promotion extensions fremhæver dit tilbud i dine annoncer ved at tilføje endnu en linje i din annonce, hvor dit tilbud for ekstra synlighed. Promotion extensions er kun tilgængeligt i det nye AdWords interface. Nedenfor vises opsætningen af en promotion extension.

Promotion Extensions

Mulighederne med promoveringsudvidelser

Dit tilbud kan have fire promotion types; en pengemæssig rabat, en procentvis rabat, op til en vist pengemæssigt rabat eller op til en procentvis rabat. Du kan også angive hvilken anledning der er gældende i forbindelse med dit tilbud – eksempelvis et juletilbud eller Black Friday.

Promotion Extensions

Du kan naturligvis planlægge og specificere, hvor længe din promotion extension skal være gældende.

Promotion Extensions

Nedenfor kan du se et eksempel på en promotion extension som fremgår nederst i annoncen:

Promotion Extensions

Som du kan se giver promotion extensions større synlighed for dine potentielle kunder eftersom de nemt kan få øje på dine tilbud. Du kan dermed også bruge promotion extensions til at skille dig ud fra konkurrenterne på Google.

Får din virksomhed det optimale ud af Google AdWords? Få et gratis og uforpligtende AdWords tjek fra en af vores eksperter.

Vi har selvfølgelig opsat promotion extensions for alle vores kunder i anledning af Black Friday og vi glæder os meget til at se effekten af det.

God fornøjelse!