Guide til Udvidede Tekstannoncer

Udvidede Tekstannoncer – Vi Hjælper Dig med Overgangen

Denne guide til udvidede tekstannoncer hjælper dig til en hurtig og nem oovergang. Som du nok allerede har læst på vores blog, har Google AdWords rullet den største ændring ud, i deres 15 år lange historie. Fra d. 31/01/2017 er det ikke længere muligt at oprette eller redigere Tekstannoncer. Det kan virke som en uoverskuelig mundfuld at skulle oprette udvidede tekstannoncer, men bare rolig – vi har fundet en effektiv løsning til at hjælpe dig igennem overgangen, og vi deler den gerne med dig.

For at komme nemt og smertefrit igennem overgangen, anbefaler vi at du downloader AdWords Editoren.

AdWords Editoren er et gratis program der hjælper dig med at administrere din AdWords konto. Med AdWords Editoren kan du tilgå din konto og lave en masse ændringer mens du er offline, og efterfølgende uploade, online, når du mener de ændringerne er færdige. Det er et redskab vi bruger hver dag hos Geniads, da det tillader hurtig og effektiv administration af AdWords konti.

Når du har hentet AdWords Editoren, skal du logge ind på din AdWords konto i editoren, og efterfølgende downloade din konto. Når dette er gjort, er vi klar til at hjælpe dig med overgangen fra dine nuværende Tekstannoncer til Udvidede Tekstannoncer. Her får du de trin du skal gennemgå for at få at komme smertefrit igennem overgangen:

Guide til Udvidede Tekstannoncer

  1. Åben AdWords Editoren, og download den nyeste version af din AdWords konto. Dette gøres ved at klikke op ”Hent seneste ændringer”:

Expanded Textads - Udvidede Tekstannoncer - 1

  1. Herefter klikker du på ”Flere data (langsommere)”

Expanded Textads - Udvidede Tekstannoncer - 2

  1. Der vil nu komme et vindue frem hvor du vælger ”Alle kampagner” og kliker ”OK”:

Expanded Textads - Udvidede Tekstannoncer - 3

  1. I dette eksempel er navn på konto og kampagner fjernet, dog vil det være de samme steder du skal kigge og klikke. venstre side ser du alle dine kampagner. Øverst ser du dit kontonavn. Klik Først på dit kontonavn. Derefter folder du ”Annoncer” ud, og vælger ”Tekstannoncer”:

Expanded Textads - Udvidede Tekstannoncer - 4

  1. Ude i vinduet til højre ser du nu alle dine annoncer. Marker alle disse annoncer:

Expanded Textads - Udvidede Tekstannoncer - 5

  1. Når alle annoncer er markeret, højre-klikker du, og vælger ”Eksporter som udvidede tekstannoncer”, og gemmer filen på en ønsket placering:

Expanded Textads - Udvidede Tekstannoncer - 6

  1. I øverste hjørne til venstre, klikker du nu på ”Konto” > ”Importér” > ”Fra fil…”. Herefter vælger du den fil som du eksporterede i trin 6.

Expanded Textads - Udvidede Tekstannoncer - 7

  1. Når du har valgt filen vil der komme et vindue op. Nederst til venstre i dette vindue klikker du på ”Afslut og gennemse ændinger”:

Expanded Textads - Udvidede Tekstannoncer - 8

  1. Nu er dine almindelige Tekstannoncer ændret til Udvidede Tekstannoncer. Herfra skal du blot tilpasse dine nye Udvidede Tekstannoncer. For at gøre dette skal du klikke på dit kontonavn > Annoncer > Udvidede Annoncer.

Expanded Textads - Udvidede Tekstannoncer - 9

  1. Nu kan de se alle dine udvidede annoncer. Et eksempel herpå kan se således ud:

Expanded Textads - Udvidede Tekstannoncer - 10

Ovenstående billede er et forklarende eksempel. I venstre side af billedet kan du se et annonceeksempel. Bemærk at De rigtige annoncer placeres i de rigtige annoncegrupper med den rigtige URL – du slipper altså for at skulle smide alle dine URL’er ind i de rigtige annoncegrupper manuelt. Hvilken tidsbesparelse!

Dine tidligere ”Beskrivelseslinje 1” og ”Beskrivelseslinje 2” er nu slået sammen under en fælles ”Beskrivelse”. Du skal tilføje en ny “Overskrift 2”, og som du kan se, hvis du sidder med det, er der kommer lidt flere tegn at lege med. Hvis du har mange annoncer der skal ændres, anbefaler vi at du tager et kig på vores indlæg om Formula Words – det vil helt sikkert være dig behjælpeligt.

Dine gamle tekstannoncer virker stadig, du kan bare ikke redigere i dem eller oprette nye. Hold evt. de gamle tekstannoncer kørende indtil du, som minimum, har fået dine nye udvidede tekstannoncer til at performe mindst ligeså godt som dine gamle tekstannoncer. Husk dog, Udvidede tekstannoncer er fremtiden, og det er vigtigt altid at teste annoncer.

… Værsgo!