Google AdWords - Annonceudvidelser med Websiteinfo

Websiteinfo – Øg Performance i Adwords med Annonceudvidelser

I dette indlæg får du en step-by-step guide, til hvordan du opsætter Annonceudvidelser med Websiteinfo.

Enhver seriøs AdWords-annoncør bør anvende annonceudvidelser i det omfang det giver mening for hjemmesiden og dens målgruppe. Udvidelser har den dejlige effekt, at de sørger for at dine annoncer fylder mere i Googles søgeresultater samtidig med, at udvidelserne også har en positiv effekt på din ad-rank (din position i søgeresultaterne). Dette skal ses i lyset af, at din position i Google afspejler både budgivning og annoncens kvalitetsresultat. Dette kvalitetsresultat kan bl.a. forbedres ved brug af udvidelser og dermed bidrage til lavere klikpriser. Derfor: brug annonceudvidelser!

I dette blogindlæg vil jeg kaste mig over udvidelser med Websiteinfo, hvilket er en udvidelse der kort sagt fortæller søgeren HVAD du tilbyder på din side. Dette har den fantastiske fordel at det giver dig ekstra plads til at fortælle søgerne hvorvidt din landingsside er relevant for dem eller ej. Vi elsker trafik til landingssider, men vi foretrækker at den er relevant, da det jo primært er denne trafik, der giver konkrete kundehenvendelser og penge i kassen – så lad os få noget mere af den!

På nuværende tidspunkt er udvidelser med Websiteinfo som udgangspunkt kun muligt at få vist i et begrænset antal sprog, og det er vores erfaring, at det kan tage lidt tid før de er godkendt hos Google. Derudover kræver det også en høj position før de overhovedet får eksponeringer. Heldigvis har vi hos Geniads fokus på toppositionerne – så det er ikke noget problem :)

 

Hvordan sætter du udvidelser med Websiteinfo op?

 1. Inde på din AdWords konto skal du klikke på fanen ”Annonceudvidelser”:

AdWords Annonceudvidelse Websiteinfo

2. Dernæst klikker du på ”Udvidelser med websiteinfo”:

AdWords Annonceudvidelse Websiteinfo

3. Nu kan du trykke på den røde ”+ Udvidelse” knap. Herfra kan du også vælge hvilket niveau udvidelsen skal laves på, som det fremgår med den gule markør:

AdWords Annonceudvidelse Websiteinfo

4. Nu skal du trykke på ”+ Nyt websiteinfo”:

AdWords Annonceudvidelse Websiteinfo

5. Derefter vil du få en menu med mulighed for at vælge sprog og hvilken type information du vil have udvidelsen skal indeholde:

AdWords Annonceudvidelse Websiteinfo

6. Inden du kan trykke ”Gem”, skal du skrive dine Værdier. Det er disse der vil blive vist i udvidelsen. Der er plads til 10 værdier, hver med max 25 tegn. I dette eksempel er der valgt ”Brands” som emne for værdierne:

AdWords Annonceudvidelse Websiteinfo

Når dine værdier er tastet ind, trykker du på ”Gem”, og afventer nu blot en godkendelse fra Google.

… Værsgo!